beyond, Abbott, top employer, employer, werkgever, goede werkgever, onderzoek, award

Abbott benoemd tot ‘Top Employer 2020!’

Abbott is benoemd tot Top Employer 2020. Uit het onderzoek blijkt dat Abbott uitstekende arbeidsomstandigheden biedt, talent koestert en ontwikkelt op alle niveaus van de organisatie.
beyond, medtronic, medtech, beademingsapparaat, longen, corona, coronavirus

Medtronic geeft ontwerpdetails beademingsapparaat vrij

Medtronic gaat de ontwerpspecificaties van het beademingsapparaat Puritan Bennett 560 openbaar delen. Dit om fabrikanten uit alle sectoren in de gelegenheid te stellen om snel nieuwe beademingsapparatuur te bouwen.
beyond, abbott, boston scientific, WSP Parkstad, DocMorris, Medtronic, informatiebijeenkomst, samenwerkingsverband

Informatiebijeenkomst medische logistiek (MedTech)

Het evenement vond plaats bij één van de partners van beyond, namelijk bij Abbott. Tijdens de bijeenkomst kwamen meerdere partners van beyond aan het woord: Medtronic, Boston Scientific, DocMorris, Abbott en WSP Parkstad.
Beyond presenteert zich op de arbeidsmarkt als best practice

beyond presenteert zich als best practice op de arbeidsmarkt

,
Beyond presenteert zich dan ook regelmatig aan de arbeidsmarkt. Een recent voorbeeld is tijdens de aftrap van ‘Perspectief op Werk’, waar beyond zich als één van de best practices presenteerde.

Ali en Jamie voelen zich thuis in de medische logistiek

Jamie ging vroegtijdig van school en zat jaren thuis. Nu maakt ze instrumentenkoffers voor rugoperaties klaar. Met steun van haar collega’s haalde ze via beyond haar diploma mbo-2 opleiding logistiek medewerker.